Kuvataide ryhmät kokoontuvat viikoittain. Ryhmät muotoutuvat ikäryhmien mukaan. Nuori on tervetullut kokeilemaan kuvan tekemistä, yllättyä ja virkistyä väreistä, ilmaisusta ja taiteen tekemisen ilosta. Ryhmien tavoitteena on taiteen keinoin vahvistaa nuoren itsetuntemusta ja itseluottamusta ja yhteisöllisyyttä. Ryhmät voivat halutessaan osallistua eri taidetapahtumiin alueella ja laajemmallakin alueella sekä koota kauden aikana tehdyistä teoksista näyttelyn nuorten galleriatilaan Hertsiin.  

Kuvataide 9-12 vuotiaat

Kuvataide ja valokuvaus 13-16 vuotiaat

Kuvataide työpajat ovat lyhytkestoisia, yhden-kuuden kerran työpajoja, joita toteutetaan nuorten toiveesta tai yhdessä nuorten kanssa. Haluaisitko sinä tulla vaikuttamaan / ohjaamaan työpajaa, jakaa osallistumistasi muille nuorille?  

Kuvataide leirit ovat intensiivisempiä joko päiväleirejä tai viikonlopun kestäviä leirejä, joissa paneudutaan eri tekniikoihin tai kokonaisuuteen syvällisemmin. Leirit sijoittuvat pääasiassa koulujen loma-ajoille.  

Kesätöissä, leireillä ja työpajoissa, taidetoimintojen apuohjaajana nuori voi suunnitella toiminnan sisältöä ja jakaa omaa osaamistaan nuoremmille. Hän saa jatkuvaa ohjausta, mutta myös halutessaan paljon valtaa ja vastuuta. Leirien ja työpajojen sisällöt vaihtuvat vuosittain, haku paikkoihin tapahtuu helsinki rekryn kautta helmi-maaliskuussa.  

Lisätietoja ja tiedustelut  

Teresa Nurmioja, 040 359 3651, teresa.nurmioja@hel.fi

Päivi Manninen, 040-1830605 , paivi.h.manninen@hel.fi