Saapuminen

Nuorisotila sijaitsee Hertsin kauppakeskuksessa Herttoniemessä, metroaseman ja Itäväylän kupeessa. Hertsiin on erinomaiset kulkuyhteydet ja vain muutaman minuutin kävelymatka ylikulkusiltaa pitkin (reitti kulkee metron valvomorakennuksen takaa) Herttoniemen metroasemalta.

Linnanrakentajantie 2

Julkinen liikenne

Metro: Hertsiin on helppo tulla metrolla. Herttoniemen metroasemalta Hertsiin kävelet muutamassa minuutissa katettua ylikulkusiltaa pitkin (reitti kulkee metron valvomorakennuksen takaa) tai Linnanrakentajantietä.

Bussi: Bussit pysähtyvät Hertsin läheisyydessä esimerkiksi Linnanrakentajantiellä ja metroasemalla.

Hae reitti Reittioppaasta

Polkupyörällä ja kävellen

Hertsiin saavut helposti myös kävellen tai polkupyörällä. Sisäänkäyntien läheisyydestä löytyy reilusti polkupyöräparkkeja. Lähimmät kaupunkipyöräasemat löytyvät kävelymatkan päästä Hitsaajankadulta ja Hiihtäjäntieltä.

Omalla autolla

Auto: Hertsin parkkihalliin pääset autolla kahdesta eri sisäänkäynnistä. Sisäänajoväylät sijaitsevat Insinöörinkadulla ja Operaattorinkadulla. Parkkihallissa on maksuton pysäköinti 2 h, järjestelmä toimii rekisterinumerotunnistuksella. Pysäköintiä hallinnoi Aimo Park Finland Oy. Parkkihallin maksimikorkeus on 2,4 metriä.
Hertsistä löytyy myös sähköautojen latauspisteitä pysäköintitasoilta P1 ja P2.