Studio

Hertsissä sijaitseva äänistudio on matalankynnyksen studio, joka tarkoittaa sitä, että toimintaan voi tulla vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta studiotyöskentelystä. Ainoana ehtona on, että olet yli 12-vuotias ja sinulla on nuorisopalveluiden jäsenkortti.

Studion toiminta perustuu siihen, että ohjaajat auttavat sinut alkuun sekä ohjaavat ja opastavat tutustumaan musiikkimaailman saloihin ja studiotyöskentelyyn. Hertsin Studiossa nuoriso-ohjaajina toimii Antti ja Onni.

Tällä hetkellä studiovuorot varataan WhatsApp-ryhmän kautta, minne tulee uudet vuorot viikoittain.

Pyydä liittymistä Antilta tai Onnilta!

Studion nuorille tarjotaan säännöllisesti esiintymiskokemusta eri yhteistyöpaikkojen muodossa. Nuoret ovatkin esiintyneet esimerkiksi Herttniemi Blockpartyssä, erilaisissa showdowneissa sekä nuorisotalojen tapahtumissa. Lisäksi heillä on mahdollisuus tutustua samalla keikkatuontantoon esimerkiksi ääni- ja valosuunnittelun tai vaikka markkinoinnin näkökulmasta. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Nuorten kehittyessä, tarkoituksena on, että studiota voi käyttää myös omatoimisesti ja silloin käyttäjä on itse vastuussa studiosta. Omatoimisen vuoron ehtona on osallistua perehdytykseen.

Kysy lisätietoja Antilta tai Onnilta!

Studion aukioloajat

Pe-La klo 15-22
Su-To klo 14-21

Tiedustelut:

Antti Kangas
040 481 0058
antti.kangas@hel.fi

Onni Palander
040 519 5862
onni.palander@hel.fi